Deltagande i internationella spelkonferenser och kongresser

Under flera år har vi presenterat både spelansvar och hållbarhet på konferenser och kongresser arrangerade av World Lottery Association, European Lotteries samt PAF.

Zenita Strandänger

Zenita Strandänger

Zenita presenterade Svenska Spels arbete med Jämställdhet på European Lotteries CSR / Responsible Gaming Seminar, Madrid 2017.

Monica Medvall

Monica Medvall

Monica presenterade Svenska Spels arbete med de Globala målen vid European Lotteries CSR / Responsible Gaming Seminar, Lissabon 2018.

World Lottery AssociationThe European LotteriesPAF

The Swedish Gambling Award 21 March 2019

Stolta och glada pristagare i kategorin Hållbart Ledarskap. Vi tackar juryn och spelbranschen och självklart kommer vi att fortsätta bidra till en hållbar spelmarknad!

Läs juryns motivering.

Våra kunder

Vi är stolta samarbetspartners till Pollard Banknote, Kanada, ATG (AB Trav & Galopp)  Stockholm och Wisby Strand, ImseVimse, Kneippbyn, Science Park Gotland, Visby. En bra geografisk spridning av våra uppdrag.

         Imse Vimsy
Kneippbyn   Science Park Gotland

Våra samarbetspartners

Sedan 2019 är  Sustainable Interaction och Strandänger & Medvall partners och vi delar ett stort globalt nätverk och arbetar med några av de största talangerna och toppexperterna inom hållbarhet och ansvarsfullt spelande.

Vi är spelansvarspartner till SPER (The Swedish Gambling Association).

Under 2019 samarbetade vi med Sustainable Gambling Academy i samband med utbildningen CSR.  Den första diplomerade högskoleutbildningen CSR för spelbranschen kopplad till företagsekonomi och ledning.

 

SPER
Sustainable Interaction
Sustainable Gambling Academy